Taksin ennakkotilaus Ylläksellä ja muualla Kolarissa 

0200 71800

 

Ennakkotilaus taksikyydille Ylläksellä ja muualla Kolarissa

0200 71800

 

Ennakkotilaus taksikyydille Ylläksellä ja muualla Kolarissa

0200 71800

 

Ennakkotilaus taksikyydille Ylläksellä ja muualla Kolarissa

0200 71800

Oletko tulossa lomalle Ylläksen ja Kolarin tunturimaisemiin ja etsit luotettavaa taksiyhtiötä, jonka kautta taksin ennakkotilaus ja muiden taksipalveluiden tilaukset onnistuvat sujuvasti? Anna Ylläs-Kolari Taksin palvella sinua! Tarjoamme monipuolisen valikoiman erilaisia taksipalveluita, kuten tilataksit, erikoiskuljetukset ja edustusajot, 15 erikokoisen, nykyaikaisesti varustellun automme avulla. Saat meiltä myös paketti- ja peräkärrykuljetukset. 

 

Palvelemme sinua koko Kolarin kunnan alueella ja ajamme myös pidemmät matkat. Tilatessasi taksikyydin etukäteen kerrothan meille tarkemmin kuljetustarpeistasi, niin osaamme tarjota sinulle parhaan mahdollisen palvelun. Hinnoittelumme on kilpailukykyinen, ja pääset tutustumaan siihen etukäteen sivuillamme. Taksin ennakkotilaus onnistuu parhaiten soittamalla palvelunumeroomme, puhelinpäivystyksemme on auki ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Ennakkotilaukset takseille ja erikoispalvelumme

Tilataksit

Tilataksilla saa kuljetettua suuremmankin seurueen perille. Mikäli siis olet Ylläs-Kolarin alueella työpaikan tai perheen seurassa, varmistat koko ryhmän yhteisen taksikuljetuksen parhaiten tilaamalla tilataksin etukäteen. 


Palvelemme ympäri vuorokauden kaikkina vuoden päivinä, joten voit huoletta luottaa meidän taksipalveluihimme. Taksin ennakkotilaus kannattaa hoitaa hyvissä ajoin etukäteen puhelimitse, erityisesti juhlapyhien ja lomasesonkien aikaan.

tilataksi ja vihreät paarit

Erikoiskuljetukset

Meidän kautta saat tilattua ennakkoon myös erilaiset erikoiskuljetukset, esimerkiksi pyörätuolilla liikkuvalle matkustajalle tai paarikuljetuksen, kaikkina vuorokauden aikoina ympäri vuoden. Paarikuljetuksissa käytämme laadukkaita Pensin-monitoimipaareja. 


Ennakkotilauksella varmistamme sen, että paikalle ajaa matkustustarpeeseen nähden riittävän suuri auto ja kuljettajamme osaa varautua mahdollisiin erikoisjärjestelyihin. Anna siis osaavan ja ammattitaitoisen henkilökuntamme auttaa sinua!

Edustusajot

Etsitkö edustavampaa taksikyytiä tarjoavaa taksiyhtiötä Ylläs-Kolarin alueella? Tekemällä ennakkotilauksen taksikyydille saamme järjestettyä sinulle myös erikoispalveluna edustusajon. Tervetuloa asiakkaaksemme!